Foto: Bert Bons
Foto: Bert Bons

Vakantie Bijbel Week Alblasserdam van start met recordaantal kinderen

  •   46 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Vakantie Bijbel Week in Alblasserdam is maandagochtend van start gegaan met een recordaantal kinderen.

Er kwamen 280 kinderen naar Landvast in Alblasserdam, om mee te doen aan knutselwerkjes, te luisteren naar bijbelverhalen en mee te doen met spelletjes.

Vorig jaar begon de week met bijna 250 kinderen, om te eindigen met 289 deelnemers. "We zien elk jaar dat het aantal kinderen in de loop van de week toeneemt, omdat enthousiaste kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen", vertellen de organisatoren.

De Vakantie Bijbel Week duurt nog tot en met komende donderdag, iedere ochtend van 09.30 tot 11.20 uur. Woensdagavond 12 juli is er een tieneravond en donderdagavond is er poppentheater met Carla Vis. Op zondag 16 juli wordt de week afgesloten met een welkomstdienst in de Grote Kerk aan het Cortgene.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>