Afbeelding
Foto: Peter Verheijen

Open dag bij Tobe in het Energiehuis

Algemeen 161 keer gelezen

DORDRECHT • ToBe cultuurcentrum aan de Noordendijk 148 in Dordrecht organiseert op zondag 8 september van 10.00 tot 14.00 uur open huis.

In elk lokaal is een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen van 0 tot en met 20 jaar en is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen kans maken op een korte cursus of korting op hun jaarcursus.

In de week van maandag 16 september starten alle ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer. De open dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen: zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken. Op www.tobe.nl/agenda staat het programma van de open dag.

Bijzondere activiteiten
Naast alle gratis workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de open dag. Zo is er 'De vloer op', met improvisatietheater voor en door jongeren, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een Afterparty in de Talent Stage van de Popcentrale. Al deze activiteiten zijn ook gratis.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers kans maken op een gratis, korte cursus van 5, 10 of 15 weken óf 100 korting op een jaarcursus in 2019-2020. Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen die na de zomervakantie starten. Inschrijven kan via www.tobe.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden