Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Mannenkoor De Gouwestem.
• Mannenkoor De Gouwestem.

Groot korenconcert voor actie Support Casper

  •   44 keer gelezen

ROTTERDAM/REGIO • Op zaterdag 12 januari wordt er in De Doelen te Rotterdam een groot korenconcert georganiseerd voor de actie Support Casper.

Aan dit middagconcert werken mee het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam en het zusterkoor Choir4Hope uit Barneveld (gezamenlijk 340 stemmen), beide onder leiding van dirigent Peter Overduin, en het christelijk Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem en The Martin Mans Formation (gezamenlijk 220 stemmen) onder leiding van dirigent Martin Mans.

Sopranen Annelies Schep en Nynke de Jong geven de korenzang  een extra dimensie. Aan de vleugel zit pianovirtuoos Jan Vayne, die samen met organist André de Jager en het trompetduo Arjan en Edith Post de instrumentale topprestaties van het concert voor hun rekening nemen.

Het Inspire2LiveChoir en Choir4Hope zingen uitsluitend voor de kankerbestrijding en zijn hierin uniek in Nederland. Dit jaar zijn de opbrengsten van de concerten bestemd voor de actie Support Casper, de campagne van prof.dr. Casper van Eijck uit het Erasmus MC die onderzoek financiert naar een nieuwe behandelmethode voor alvleesklierkanker.

Tijdens dit concert wordt de cheque overhandigd van de totale opbrengst van 2018. Voor meer informatie: www.inspire2livemusic.nl.

Aanvang is om 14.00 uur, zaal gaat open om 13.30 uur. Toegangsprijs: 20 euro (kinderen tot en met twaalf jaar 5 euro). Voor meer informatie en kaartverkoop: 06-40329257 of kaartverkoop@inspire2livemusic.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }