Afbeelding

Avond over branding en een goed verhaal

Algemeen 62 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Businessclub De Loopplank organiseert op donderdagavond 14 april in één van de bioscoopzalen in Landvast opnieuw een verrassende avond.

Bezoekers horen die avond over het belang van goede branding via beeld en beleven zij technieken zoals virtual reality en augmented reality. De avond is voor geïnteresseerden toegankelijk na aanmelding.

Love Branding
"Breng het verhaal van je merk in beeld en zorg dat ze er verliefd op worden!" Dat is wat spreker Dimphi van Amen van het full service communicatie- en marketingbureau Named de deelnemers deze avond wil meegeven. Zij presenteert de facts en figures over online branding en het belang dat beeld daarin speelt. "Dagelijks worden miljoenen foto's en video's op het web geplaatst via blogs, vlogs, Facebook, Instagram, Snapchat en Youtube. Belangrijk dat je je daarin weet te onderscheiden."

We tell stories
Aanvullend hierop nemen Patrick Visser en zijn collega Jort van Meerkerk deelnemers mee in de wereld van beeld en laten nieuwe technieken zoals Virtual Reality en Augmented Reality beleven. Deze jonge ondernemers van Visser Media & Design zijn specialist op het gebied van videoproductie. "De deelnemers willen wij deze avond graag onze passie laten ervaren: het maken van effectieve videoproducties die hun verhaal vertellen en mensen raken. Een verhaal in beeld is krachtig voor je merk, voor je bedrijf en voor jouzelf als professional."

Businessclub
De organisator van deze avond is de groeiende en energieke kennis- en netwerkclub voor Alblasserdam en omgeving. Leden kunnen achtmaal per jaar een inspirerende avond beleven met verrassende elementen, professionele sprekers en de ruimte om verfrissende ideeën op te doen, kennis te delen en anderen te ontmoeten.

Lid zijn van Businessclub De Loopplank biedt zakelijke en persoonlijke groei en betekent ook een maatschappelijke bijdrage leveren. Want de club is onderdeel van Vrienden van De Loopplank. Een stichting die het onderwijs van Kindcentrum De Loopplank met financiële middelen ondersteunt.

Aanmelden
Aanmelden of meer informatie opvragen kan via businessclub@vriendenvandeloopplank.nl. De avond wordt gehouden in Landvast aan de Haven 4 in Alblasserdam. Inloop vanaf 19.00 uur, de avond start om 19.30 uur. Deelname is vrijblijvend en entree is gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden