<p>• De kandidaten van de VVD in Papendrecht, met Sophia de Keizer in het midden vooraan en Dirk Stouthart rechts naast haar.</p>

• De kandidaten van de VVD in Papendrecht, met Sophia de Keizer in het midden vooraan en Dirk Stouthart rechts naast haar.

(Foto: Aangeleverd)

VVD Papendrecht presenteert kandidatenlijst en programma voor verkiezingen

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De VVD in Papendrecht heeft zaterdag de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma gepresenteerd.

“Mijn toekomstvisie voor Papendrecht is een gemeente waar je na een dag hard werken kan genieten van een schone, groene en veilige woonomgeving”, begint lijsttrekker en huidig fractievoorzitter Sophia de Keizer met een persoonlijke boodschap.

Ze vervolgt: “Een plaats waar je jezelf mag zijn, waar je kan genieten van onze prachtige faciliteiten die bestemd zijn voor jong en oud want er is voor elk wat wils. Hier kan je een goede opleiding volgen, hier kan je lekker sporten en heerlijk ontspannen. Ons grote aanbod van winkels, horeca en cultuur draagt daar enorm aan toe. bij. Ook het verenigingsleven is erg belangrijk. Papendrecht is van ons allemaal.”

Op nummer twee op de lijst voor de VVD staat Dirk Stouthart. Daarna volgen huidig raadslid Akkie Bokma, Sandra Verdoorn (die onlangs de overstap maakte van PAB naar de VVD), Peter-Jan van der Giessen en Désiree Capiteijns.

VVD-speerpunten voor de komende jaren zijn: geen verhoging van de OZB, fatsoenlijke lokale belastingen, in elke wijk een eigen team voor onderhoud aan het groen, beschikbare ruimte voor iedereen, waarbij bouwen erg belangrijk is, eerlijke politiek, sport en recreatie in de Vriesenpolder (het gebied ten noorden van de A15 en ten zuiden van de N214) en sociale voorzieningen die bestemd zijn voor hen die het écht nodig hebben.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5