• Praise Him begint weer met repeteren en doet dat in de Grote Kerk in Dordrecht.
• Praise Him begint weer met repeteren en doet dat in de Grote Kerk in Dordrecht. Foto: Picasa

Open repetitie Praise Him in Grote Kerk Dordrecht

Algemeen 216 keer gelezen

REGIO • Het regiokoor Praise Him gaat weer van start en doet dat met een open repetitie in de Grote Kerk in Dordrecht, op donderdag 19 augustus.

Tijdens de open repetitie zullen de aanwezigen 1,5 meter afstand houden. Dirigent Jan Quintus Zwart: “Het mag weer, maar wel op 1,5 meter en dat gaan we doen, in deze historische en unieke locatie.”

Twee concerten
Mensen die graag zingen en dat de afgelopen maanden hebben gemist, worden door de dirigent uitgenodigd om mee te komen doen als gastlid, samen met de leden. Op het programma staat een vernieuwd repertoire, met nummers van onder andere Sela. Praise Him gaat toewerken naar twee concerten met als titel: ‘Een toekomst vol van hoop’.

Data
Het eerste concert vindt plaats op 13 november in de Maranathakerk in Zwijndrecht, het tweede, op 18 december, is een kerstviering in de Grote Kerk in Dordrecht. De deelname als gastlid is gratis tot eind september. In oktober kunnen gastleden besluiten of ze lid willen worden.

Contact
Onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart wordt iedere donderdag gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur. Voorlopig gebeurt dat in de Grote Kerk in Dordrecht. Voor meer informatie: info@praisehim.nl, 06 2044 4031 of www.praise him.nl.

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden