Foto:
ingezonden mededeling

Met deze games vermaak jij je ongetwijfeld

  •   keer gelezen

Ben je op zoek naar nieuwe first-person shooter games? Binnenkort verschijnen Rainbow Six Extraction, waar je met je eigen eliteteam van Rainbow Operators strijdt tegen buitenaards gevaar, en Far cry 6, het zesde deel in de Far Cry serie waar je een dictatuur probeert omver te blazen. Wil je meer weten over deze toffe games? Lees dan verder.


Rainbow six extraction
In Rainbow Six Extraction heeft een snel evoluerend buitenaards ras, de Archæans, de wereld geïnfiltreerd. In deze game stel je jouw eigen eliteteam van Rainbow Operators samen, zoals Ela, Vigil en Lion, om te vechten tegen dit buitenaardse gevaar. Je kunt een team samenstellen van 3 operators, of je speelt in je solo. De game heeft 12 maps die je team steeds weer nieuwe uitdagingen geven zodat het spel leuk blijft. Om het spel daadwerkelijk te kunnen spelen moet je nog even geduld hebben, het verschijnt namelijk pas op 22 januari 2022 

Far Cry 6 PS5
Far cry 6 voor de PS5 is een first-person shooter game die zich afspeelt op het fictieve Caribische eiland Yara. Het is het zesde deel in de Far cry serie en verschijnt op 7 oktober 2021. Volgens Ubisoft heeft dit nieuwe deel in de Far cry serie de grootste spelomgeving tot nu toe. De bedoeling van het spel is om het eiland te bevrijden van de slechte invloed van dictator Antón Castillo en zijn zoon Diego, die daar de macht in handen hebben. Antón Castillo wordt gespeeld door Italiaans-Amerikaans acteur Giancarlo Esposito en Anthony Gonzalez vertolkt de rol van Diego Castillo. Het eiland, de omgeving en het politieke klimaat zijn geïnspireerd door Cuba en de gebeurtenissen van de Cubaanse revolutie.

Je speelt het spel vanuit het perspectief van Dani Rojas, een bewoner van Yara die de gruwelijkheden van de dictatuur van dichtbij heeft meegemaakt. Nadat hij op het nippertje aan de troepen van Castillo is ontsnapt, sluit hij zich aan bij een groep guerrillastrijders genaamd Libertad om het eiland te bevrijden van corruptie en dictatuur. Je kunt kiezen of je het personage Dani Rojas als man of als vrouw wilt spelen.

In het spel is het de bedoeling dat je het eiland bevrijdt van de invloed van dictator Antón Castillo en zijn zoon. Met behulp van stoere wapens, indrukwekkende voertuigen, andere personages en vrienden zoals Chorizo de teckel met wieltjes, probeer je de dictatuur omver te blazen.

Game on
Zowel Rainbow Six Extraction als Far Cry 6 zijn first-person shooter games. Allebei met een totaal ander verhaal, maar toch even cool. De graphics, personages en verhaallijn van de spellen zijn veelbelovend. Voor Far Cry 6 hoef je nog maar even geduld te hebben, want het spel verschijnt al op 7 oktober 2021. Rainbow Six Extraction laat nog iets langer op zich wachten, die game verschijnt pas op 22 februari 2022. Beide spellen zijn verkrijgbaar voor Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia, Ubisoft Connect en Epic Games. Met deze games zul jij je ongetwijfeld vermaken.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5