<p>&bull; De gemeente verdubbelt dit jaar het bedrag per ronde.</p>

• De gemeente verdubbelt dit jaar het bedrag per ronde.

(Foto: stockfoto)

Derde editie van de L&B Verenigingsrun in september

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Advieskantoor L&B in Papendrecht houdt op donderdag 30 september weer een verenigingsrun. Verenigingen kunnen daarmee hun clubkas spekken en de gemeente Papendrecht is éénmalig co-sponsor. 


De gemeente heeft (voorlopig) groen licht gegeven voor de run. Het wordt de derde editie van de L&B Verenigingsrun, die plaatsvindt in sportpark Oostpolder. 

 Rondebedrag
Vorig jaar viel het evenement als gevolg van Covid-19 in het water. Ondanks dat doneerde L&B het bedrag dat clubs het jaar ervoor bij elkaar hadden gelopen. Dit jaar verdubbelt de gemeente het bedrag per gelopen ronde. Het bedrag per ronde komt daarmee op 4 euro. De jeugd kan dit jaar tot 8 euro per kaart ophalen en de volwassenen tot 16 euro per kaart.

Roy Hoornweg
Ambassadeur van de L&B Verenigingsrun is de Papendrechtse topatleet Roy Hoornweg. Hij zegt: “Ik vind het gaaf om me in te zetten voor de verenigingsrun en dat deze traditie op zo’n manier wordt doorgezet. Voor mij is hardlopen mijn passie, een bron van plezier en geluk in mijn leven. Hoe meer ik dat kan delen met mensen, hoe mooier ik dat vind. Als ik daaraan mijn bijdrage kan leveren, doe ik dat graag!”

Aanmelden kan via: evenementen@lb.nl

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5