Afbeelding
Foto: Oksix

Wasko Kinderopvang breidt uit met tweede BSO in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 573 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Wasko Kinderopvang start na de zomervakantie met het aanbieden van buitenschoolse opvang op SmdB De Wegwijzer in Nieuw-Lekkerland.

Dit is Wasko’s tweede BSO in deze dorpskern. Wasko’s eerste BSO, BSO Het Carillon groeit uit haar jasje.

“Dit is goed nieuws voor ouders en kinderen”, aldus Ester Verkerk, locatiemanager Wasko Kinderopvang. “Veel kinderen van De Wegwijzer worden nu opgevangen op onze BSO-locatie in de Brede School Het Carillon. We hebben daar een wachtlijst. Nu kunnen kinderen na school zo binnenlopen bij de BSO. BSO is vrije tijd. Onze pedagogisch medewerkers geven kinderen de ruimte om te ontdekken wat ze precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Bijkomend voordeel is dat ouders met een gerust hart kunnen werken, hetzij thuis, hetzij op kantoor of elders. Er is immers altijd een vertrouwd persoon in de buurt voor hun kind.”

Ook schooldirecteur Pauline van der Aa is blij: “Wasko biedt al peuteropvang aan in onze school. Doordat je samen met pedagogisch medewerkers in een gebouw zit, is er ook veel contact onderling. Dit maakt het gemakkelijk om dingen te overleggen en af te stemmen. De ‘doorgaande lijn’ opvang - onderwijs kan op deze manier goed gestalte krijgen. Het plaatje is nu compleet.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden