Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Richard van Hoek

Bijdrage leveren aan afscheid van Papendrechtse burgemeester Moerkerke

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Begin juni neemt burgemeester Aart-Jan Moerkerke afscheid als burgemeester van Papendrecht. De raadsvergadering van 3 juni is zijn laatste als voorzitter van de gemeenteraad van Papendrecht.


Bij de bekendmaking van zijn voordracht als burgemeester van de gemeente Moerdijk gaven veel Papendrechters aan hem met pijn in het hart te zien vertrekken.

Daarom stelt de gemeente elke inwoner (jong, jong-volwassen en volwassen), ondernemer, vereniging en instelling in de gelegenheid een boodschap voor Aart-Jan mee te geven. Dat mag in elke vorm: op papier, in woord, beeld of tekening, digitaal, muzikaal, artistiek, creatief, 3D of wat iemand maar kan bedenken en maken. Daarbij staat het vrij individueel of als groep (straat, club, vrienden, familie) iets aan te leveren.

Met deze bijdragen kan men aan Aart-Jan laten weten wat hij persoonlijk en/of Papendrecht heeft betekend en wat hem toewenst wordt. Bijdragen kunnen tot en met vrijdag 21 mei op verschillende manieren bij de gemeente ingediend worden. Opsturen kan naar: Gemeente Papendrecht, t.a.v. Communicatie, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht, of in de brievenbus van het gemeentehuis. Tijdens de openingstijden kan men de bijdrage afgeven bij de receptie van het gemeentehuis. Mailen kan naar: communicatie@papendrecht.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier