Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Papendrechters vieren 25-jarig huwelijk ‘terug in de tijd’

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Christina en Dennis van de Griend zijn maandag 10 mei 2021 25 jaar getrouwd. Hun twee kinderen Bram en Lotte hebben het bruidspaar zondag 9 mei verrast met een nachtje ‘terug in de tijd’.


Zij hadden voor het gezin een nachtje geboekt in het bruidshuisje van het Kasteel van Rhoon. Op deze plek vond 25 jaar geleden het huwelijksdiner, de fotomomenten en het huwelijksfeest plaats. Zoon Bram was daar als 1-jarige overigens toen ook al bij aanwezig.

Christina en Dennis wisten zondagmiddag nog van niks, alleen dat ze spullen moesten pakken voor een nachtje weg. De verrassing was groot toen bleek dat ze weer op dezelfde plek waren beland als 25 jaar geleden. De kinderen hadden een bruidsboeket geregeld en het weer werkte gelukkig ook mee, dus ze hebben daar een paar leuke ‘toen en nu’-foto’s kunnen maken.

Bij thuiskomst maandag zal een handjevol familie ze als verrassing op staan te wachten. Er wordt nog een ballonnenboog geplaatst en er zal geproost worden met champagne op deze bijzondere dag. 

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier