Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het affiche van de Kids Tour.
• Het affiche van de Kids Tour. (Foto: Aangeleverd)

Suppord Kids Tour gaat door Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Het jeugd- en jongerenwerk van Suppord organiseert de komende maanden samen met PKC/Vertom, het Sportcentrum, Speeltuin de Zonnebloem en vv Papendrecht een supergave tour voor kids van 6 tot en met 12 jaar.


Kinderen kunnen zich tijdens deze middagen zowel fysiek als creatief uitleven bij de volgende programma-onderdelen: springkussens, crea/knutsel-tafel, kinderdisco, demo’s van Bounce of de Breaksquad en een surprise-activiteit.

De activiteiten vinden buiten plaats op een afgesloten terrein, wat alleen toegankelijk is voor de kinderen. Elke middag kunnen er maximaal 150 kinderen meedoen. Aanmelden (naam/leeftijd/telefoonnummer) kan alleen per keer in een bepaalde periode. Men ontvangt dan een reactie wanneer uw kind ingeschreven is.

De aftrap is op woensdag 21 april van 13.30 tot 15.30 uur op het PKC terrein. Daarna zijn er activiteiten op 5 mei, 26 mei, 12 juni, 23 juni en 10 juli. Meer informatie over aanmelden en kosten zijn te vinden op de Facebookpagina van Support Papendrecht en Instagram.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier