Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

CRP organiseert Cultuurpuzzelroute in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Een wandeltocht van ongeveer 5 kilometer met vragen over cultuur en 75 jaar Bevrijding in Papendrecht. De tocht kan ook per fiets of scootmobiel worden gedaan.


Nu de coronatijd een aantal mogelijkheden heeft beperkt, heeft de Culturele Raad Papendrecht (CRP) samen met Papendrecht Verrast een alternatief gevonden in de vorm van een heuse Cultuurpuzzeltocht door Papendrecht.

“Cultuur, bewegen en puzzelen: hoe leuk is dat!”, redeneert de CRP. “Bewegen is immers gezond en onderweg leer je het nodige over cultuur in Papendrecht en over 75 jaar Bevrijding. Voor mensen uit de omliggende Drechtsteden is het een uitgelezen manier om ons dorp op een geheel andere manier te ontdekken.”

Onderweg krijgen de deelnemers interessante en leuke vragen, die zowel de jongere als de oudere deelnemer zullen aanspreken. Op een aantal bijzondere plekken wordt tijdens de tocht via geluidsfragmenten meer achtergrondinformatie gegeven. Neem dus ook een smartphone mee.

Deelname is geheel gratis. De tocht kan worden gedownload via www.cultureleraadpapendrecht.nl en via www.papendrechtverrast.nl en is ook online te maken. Na afloop kan men de antwoordformulieren inleveren bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, p/a Markt 22, 3351 PB Papendrecht of per e-mail sturen naar info@cultureleraadpapendrecht.nl. Dat kan tot uiterlijk 1 juli 2021. Onder de goede inzendingen worden drie prijzen verloot. De tocht zelf is na die datum natuurlijk ook altijd nog te maken.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier