Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: MantelzorgNL

Welzijn Molenlanden verzorgt online bijeenkomsten voor ouders van zorgintensief kind

  •   keer gelezen

MOLENLANDEN • Welzijn Molenlanden organiseert vanaf vanaf 23 maart in samenwerking met MantelzorgVHL & MEE gratis online bijeenkomsten voor ouders van een kind met bijvoorbeeld een chronische ziekte, verstandelijke beperking of autisme.


Tijdens deze digitale bijeenkomsten is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vinden van herkenning bij andere ouders. Het is mogelijk om eenmalig mee te doen of om elke keer aan te sluiten.

De volgende data en onderwerpen komen aan de orde: dinsdagavond 23 maart: Zorgen voor uw kind, zorgen voor uzelf; vrijdagochtend 9 april: Wat is uw cirkel van invloed? Waar heeft u wel invloed op en hoe gebruik u deze invloed? Wat als u geen invloed hebt of lijkt te hebben?; dinsdagavond 20 april: Omgaan met je omgeving; dinsdagavond 18 mei: Hoe komt u tot rust?; vrijdagochtend 4 juni: Blijf in balans; dinsdagavond 15 juni: En de broer of zus dan? Wat betekent het voor een kind als een broer of zus extra zorg nodig heeft? Wat kunt u als ouder doen voor andere kinderen in het gezin?; en vrijdagochtend 2 juli: Tips voor de zomervakantie. Maken andere ouders uitgebreide plannen voor de vakantie of kijken ze dag voor dag?

Trainers zijn Yvonne Pijnenburg, consulent mantelzorg, en Nienke Wessels, welzijnswerker. Er is plaats voor 8 personen. Aanmelden of meer informatie: Stichting Welzijn Molenlanden, info@welzijnmolenlanden.nl of telefonisch: 085-0066089.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier