Young4Waard organiseert meet-up voor en door jongeren in Molenlanden
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Young4Waard organiseert meet-up voor en door jongeren in Molenlanden

  •   keer gelezen

MOLENLANDEN • Op woensdag 3 maart organiseren onder meer Young4Waard en de gemeente een meet-up voor en door jongeren in Molenlanden.


Het wordt een avond met interactie, nieuwe mensen leren kennen en toffe onderwerpen. In de vorige meet-up kwamen de jongeren nog bij elkaar, werden er verschillende onderwerpen besproken en aten ze pizza. Nu doen ze de meet-up uiteraard digitaal.

In de aankomende online meet-up is er ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. Vervolgens kunnen deelnemers een keuze maken tussen de thema’s wonen en sport.

Bij wonen wordt specifiek ingegaan op koop- én huurwoningen en de mogelijkheden daarvan binnen Molenlanden. Welke mogelijkheden zijn er voor jouw (eerste) koop- of huurwoning? Welke manieren heeft de gemeente om starters te ondersteunen op de woningmarkt?

Bij sport ligt de focus op gemotiveerd blijven om te sporten en bewegen en wat er nodig is om dit te blijven doen. Wat vind je van het huidige sportaanbod in Molenlanden? Welke kansen zie je voor mooie ontwikkelingen rondom sporten en bewegen?

De meet-up op woensdag 3 maart vindt plaats van 19:30 tot 21:15 uur via Microsoft Teams. Inschrijven kan via dit formulier. Wie zich voor 26 februari inschrijft, krijgt een goodiebag en de link toegestuurd die gebruikt kan worden tijdens de meet-up.

De meet-up wordt mede mogelijk gemaakt door Young4Waard, CDA-jongeren, de gemeente Molenlanden, Kleurrijk Wonen, Makelaardij Kooijman en GIGA Molenlanden.

Meer informatie op www.young4waard.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier