Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: stockfoto

Atro Fiscaal Advies Papendrecht start gratis fiscale hulplijn

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Atro Fiscaal Advies te Papendrecht start vanaf heden een fiscale hulplijn voor gratis advies in verband met de balstingaangifte. Vragen kunnen gesteld worden via het telefoonnummer 078-6155724. De fiscale hulplijn is speciaal bedoeld voor ouderen, jongeren en mensen met lage inkomens.


Vanaf 1 maart is het weer aangiftetijd voor de belastingen. In deze tijd en nu ook steeds meer organisaties, zoals vakbonden, er mee stoppen of terughoudend zijn voor hulp bij de jaarlijkse belastingaangifte, opent Atro Fiscaal Advies een speciale hulplijn voor deze groepen.

“Ook voor mensen met lage inkomens, aow met klein pensioen, maar ook voor jongeren is het belangrijk om geen geld te laten zitten”, vindt Ad Tromp van Atro Fiscaal Advies. “Heeft aangifte doen voor mij zin? Moet het? Welke kosten zijn nog aftrekbaar? Ook voor vragen over huur-en zorgtoeslag kan men terecht.”

Meten is weten
“Meten is weten”, vervolgt Ad Tromp van Atro. “Blijf vooral niet met vragen zitten. Ook in deze tijd op afstand is best nog veel mogelijk ook in het contact. Men heeft geen eigen Digid nodig. En een iedereen in de regio Drechtsteden is welkom.”

Het gratis telefoonnummer is er ook als mensen een fiscaal probleem, achterstand bij een aanslag of anderszins hebben, ook bij toeslagen. Ad: “En dan heb ik het nog niet over schulden, ook daar kan Atro Fiscaal Advies een adviserende rol spelen alsmede ook begeleiden bij het juiste traject.”

Als er een aangifte gedaan moet worden, dan verzorgt dit advieskantoor dat ook. “Dat kan niet voor niets, helaas, maar men kan dit voor een speciaal tarief laten verzorgen voor deze groep van 50 euro. Heeft aangifte doen geen zin dan is men ook niets verschuldigd.”

Laagdrempelig
Voordeel voor deze groep is dat een belastingconsulent ernaar gekeken heeft en de aangifte met gebruik van het beconnummer plaats vindt. Dat is belangrijk voor de Belastingdienst om te weten. Ad: “Kortom het is en blijft laagdrempelig. Dus zit deze groep met vragen of hem men nu opeens meer niemand voor hun vragen of aangifte neem dan contact op met de fiscale hulplijn voor gratis fiscaal advies.”

Wanneer het vaste telefoonnummer 078-61755724 in gesprek is, kan er een boodschap achtergelaten worden op 06-40904126. “Uiteraard mag ook ieder ander contact opnemen met een vraag. Dat is geen enkel punt”, aldus Ad Tromp. “Blijf niet zitten met vragen of problemen. Dat is mijn oproep aan een ieder.”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier