Erik van Doorn is Online Pokerkampioen van Kinderdijk
Logo hetkontakt.nl/klaroen

Erik van Doorn is Online Pokerkampioen van Kinderdijk

  •   keer gelezen

KINDERDIJK • Erik van Doorn heeft op zondag 24 januari het Online Pokerkampioenschap van Kinderdijk gewonnen.


In totaal kwamen er 209 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Erik van Doorn de Online Pokerkampioen van Kinderdijk.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Erik zich voor de halve finales die in juni gehouden worden. Als hij daar bij de beste 10% eindigt, gaat hij door naar de landelijke finale. De finale wordt in juli 2021 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Peter van den Nieuwenhof (2e) en Arjan Elskamp (3e) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales, ook werden er nog 13 kwartfinale tickets vergeven.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier