Studieavond met ds. Kees van Velzen over Abraham verzet naar 14 december
Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• Ds. Kees van Velzen.</p>

• Ds. Kees van Velzen.

(Foto: Aangeleverd)

Studieavond met ds. Kees van Velzen over Abraham verzet naar 14 december

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De studieavond in Alblasserdam met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël, is verzet van donderdag 10 december naar maandag 14 december. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De betekenis van het offer van Abraham voor onze tijd.


De bijeenkomst vindt plaats in ’t Scheepke, Rijnstraat 434 in Alblasserdam. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. Vanwege de coronacrisis worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl of 033-2458824.

Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier