Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Politie

Zes jongens met tas vol illegaal vuurwerk aangehouden in Nieuw-Lekkerland

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Zes jongens werden vrijdagavond in Nieuw-Lekkerland aangehouden omdat ze een rugtas vol met illegaal vuurwerk bij zich hadden.


De politie kreeg deze avond een berichtje via Instagram. Er zou in Nieuw-Lekkerland veel en hard, vermoedelijk illegaal, vuurwerk worden afgestoken. Eenmaal ter plaatse werden lichtflitsen waargenomen en knallen gehoord. 

Vervolgens kregen de agenten de melding van de meldkamer om te gaan naar de Lekdijk bij een bekende hangplek. Er zou daar iets in de fik staan en vuurwerk worden afgestoken. De politie trof daar zes jongens aan bij een kampvuur. Vlakbij hen zag een agent een rugzak staan. Na controle bleek deze vol te zitten met illegaal vuurwerk, Cobra’s 6. 

Recherche
Aangezien niemand aangaf dat deze tas van hem was werden alle zes de jongens aangehouden voor het voorhanden hebben van illegaal vuurwerk. De recherche heeft de zaak in behandeling.

Degenen die weten bij wie of waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen, wordt verzocht dit bij de politie te melden. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier