• Het kantoor van de SWA.
• Het kantoor van de SWA. Foto: Bert Bons

Activiteiten Maand van de Mantelzorg opgeschort in Alblasserdam

Algemeen 147 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In november worden in heel Nederland mantelzorgers weer in het zonnetje gezet. Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) had, ondanks de huidige maatregelen, een mooi en gevarieerd programma voor Alblasserdamse mantelzorgers opgesteld.

Helaas is na de invoering van de strengere coronamaatregelen besloten om het programma te annuleren. Veel mantelzorgers hebben te maken met een kwetsbare doelgroep en de SWA wil hen niet onnodig blootstellen aan mogelijke risico’s. Uiteraard worden de geplande activiteiten opgeschort naar een ander moment.

Alle mantelzorgers die bij de SWA staan ingeschreven komen wel in aanmerking voor de jaarlijkse waardering van de gemeente. Dit jaar zal de waardering in de maand november bij geregistreerde mantelzorgers thuis worden bezorgd. Mantelzorgers die niet in Alblasserdam wonen (maar dus wel voor iemand zorgen die in Alblasserdam woont) kunnen de waardering in de eerste week van november zelf ophalen tijdens de kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Voor informatie en vragen kan men terecht bij mantelzorgconsulente Heleen Visser via h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden