Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Opbrengst KWF collecte onverwacht hoog in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De collecteweek van de KWF Kankerbestrijding is achter de rug en het was een bijzondere collecteweek in met name Alblasserdam.


“We hebben collectanten gezien die heel vindingrijk waren om de 1,5 te kunnen handhaven, van koffers en (wandel)stokken tot emmers”, laat Jessica Panman weten. Zij is coördinator van het collecteteam van Alblasserdam.

“Vooraf dachten we dat de opbrengst dit jaar een stuk minder zou worden dan vorige jaren door de lastige tijd, maar niets is minder waar”, vervolgt Jessica. “We hebben zelfs de hoogste opbrengst in de laatste 5 jaar in Alblasserdam van in totaal 10.111,55 euro. Hiervan is 1275 euro opgehaald via de persoonlijke QR-codes. Een groot succes waar we heel blij mee zijn!”

In november wordt de totale landelijke opbrengst van de collecteweek bekendgemaakt. “Als bestuur van het collecteteam Alblasserdam willen wij alle wijkhoofden en collectanten heel erg bedanken voor hun inzet en de donateurs voor de geweldige opbrengst.”

“Ook grote dank aan Albert Heijn en PLUS van Holten voor het sponsoren van de bedankjes en bloemen voor de collectanten en wijkhoofden. En aan Coop en Trudy’s Lingerie voor het plaatsen van de KWF winkelbusjes het hele jaar door en als laatste willen we Landvast bedanken voor alle hulp”, besluit Jessica.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5