Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: aangeleverd

Rabobank aan de Brederodelaan in Papendrecht sluit haar deuren

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De vestiging van de Rabobank aan de Brederodelaan in Papendrecht sluit haar deuren. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet, via de Rabo Bankieren App of videogesprek. 


Door de coronacrisis is deze digitalisering versneld, meldt de Rabobank verder. Het bezoek aan de vestigingen is afgenomen, waardoor men dit besluit heeft genomen.

Mobiel Adviesteam
Wanneer iemand niet zelf naar de bank kan komen, is er een Mobiel Adviesteam. “Zij zijn er voor u en komen op afspraak bij u thuis”, meldt de Rabobank. Voor een afspraak kan gebeld worden naar 078-6531531. Het Mobiel Adviesteam organiseert diverse inloopochtenden bij bibliotheek AanZet in Papendrecht. Hier is iedereen van harte welkom met vragen over bankzaken. Houd voor data de berichtgeving op de website van de bibliotheek in de gaten.

De automaten
De geldautomaat en de sealbagautomaat aan de Brederodelaan in Papendrecht blijven totdat deze plaatsmaken voor de automaten van Geldmaat. Geldmaat zorgt bankonafhankelijk voor een netwerk van geldautomaten. De nieuwe locatie in Papendrecht en planning hiervan zijn nog niet bekend. Kijk voor meer informatie op www.locatiewijzer.geldmaat.nl

Om contant geld te storten (munten en briefgeld) wordt doorverwezen naar Zwijndrecht (Beneluxlaan 7), Sliedrecht (Bonkelaarplein 25), Dordrecht (Spuiboulevard 210) of Ridderkerk (Sint Jorisplein 1-2). De vestigingen in Dordrecht en Ridderkerk zijn open en in Barendrecht en Zwijndrecht gaat de Rabobank op 1 september weer open.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier