Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Jongeren skeeleren met Zomerpaspoort naar Kinderdijk

  •   70 keer gelezen

ALBLASSERDAM/KINDERDIJK • Vier jongeren zijn vrijdagavond met het Zomerpaspoort gaan skeeleren door Alblasserdam en hebben daarbij een bezoek gebracht aan de molens van Kinderdijk.

Ondanks de zomerse hitte was er maar een enkele afzegging en ging de groep van vier op weg om gezellig met elkaar te skeeleren.

Het skeeleren was één van de activiteiten van het Zomerpaspoort in Alblasserdam. Veel gezinnen gaan niet op vakantie deze zomer. Het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam hebben daarom de krachten gebundeld en samen met andere organisaties het Zomerpaspoort Alblasserdam geïntroduceerd. Met dit Zomerpaspoort willen zij kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie geven van zaterdag 18 juli tot en met zaterdag 29 augustus.

Aanbod
Om het Zomerpaspoort te realiseren hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam een stuurgroep opgericht. Deze stuurgroep bestaat uit ABC-team, Natuurlijk Alblasserdam, Scouting Alblasserdam, Jeugdland Alblasserdam, Speeltuinvereniging Kinderdijk, Kunstkanjers, Jeugd-Punt Alblasserdam en Landvast. Het doel is om samen met alle Alblasserdamse verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam kinderen en jeugd een zomerprogramma vol activiteiten te geven. Dit met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing is voor georganiseerde activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar.

Voor meer informatie: www.abcalblasserdam.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }