Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: politie

Man (18) uit Papendrecht opgepakt voor negeren bevel politie

  •   119 keer gelezen

GORINCHEM/PAPENDRECHT • Agenten hebben dinsdagavond 14 juli bij het Caribabad in Gorinchem met enige moeite een achttienjarige man uit Papendrecht opgepakt omdat hij een bevel van de politie niet opvolgde. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding.

Hij en enkele andere jongeren hadden zich kort daarvoor fors misdragen in een zwembad aan de Bataafsekade in Gorinchem.

Misdragen
De achttienjarige Papendrechter maakte deel uit van een groep jongeren die zich in het zwembad al een hele tijd had misdragen. Zij dronken alcohol, draaiden keiharde muziek en gedroegen zich erg ruw in het water. Veel badgasten waren dusdanig onder de indruk dat de badmeester uiteindelijk met tussenkomst van de politie besloot de groep buiten te zetten.

Recalcitrant
De jongeren waren nauwelijks aanspreekbaar en er was geen normaal gesprek met hen te voeren. Zij gedroegen zich zeer recalcitrant en uitdagend en ook nadat de jongeren het zwembad hadden verlaten bleven ze buiten op het parkeerterrein staan.

Vordering
Een agent eiste van de groep dat zij het terrein zouden verlaten. Eén van hen weigerde weg te gaan en bleef in zijn auto zitten. Daarop werd besloten hem aan te houden. Hij ging daarop volledig uit z’n dak en verzette zich hevig. Er waren drie agenten voor nodig om hem onder controle te krijgen en aan te houden. Twee agenten raakten bij deze actie lichtgewond. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }