Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Zomerspeeldagen bij speeltuin De Zonnebloem

  •   22 keer gelezen

PAPENDRECHT • In de zomervakantie organiseert speeltuin De Zonnebloem iedere vrijdagmiddag een extra activiteit voor de basisschooljeugd. Van 13.30 uur tot 15.30 uur kunnen kinderen komen knutselen en spelletjes spelen.

Je kunt kiezen uit verschillende knutsels iedere vrijdag zijn er weer nieuwe knutsels. Bijvoorbeeld een bal van rietjes, vriendenarmbandjes, draadtimmeren en handletteren. Bij mooie weer zullen er ook waterspelletjes georganiseerd worden. De zomerspeeldagen gaan in ieder geval altijd door. Bij goed weer buiten in de speeltuin bij minder weer in het clubgebouw aan de Lisbloemstraat in Papendrecht.

Aanmelden van te voren is niet nodig. Ben je lid van de speeltuin dan is de bijdrage 2 euro per middag per kind. Ben je geen lid van de speeltuin dan betaal je 3 euro per middag per kind. Dit is inclusief de entree van de speeltuin en een bekertje drinken. IJsjes, drinken, koffie/thee is deze middagen ook verkrijgbaar. Hiervoor is een strippenkaart aan te schaffen bij de oppas van de speeltuin.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }