Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Teun van Hecke

Minishow Sesamstraat in Theater De Willem

  •   24 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 18 juli komt de minishow van Sesamstraat naar Theater de Willem in Papendrecht voor het allerleukste familie-uitje van deze bijzonder zomer. Er worden twee shows gegeven.

Kinderen kunnen de leukste avonturen beleven met Elmo, Koekiemonster en Bert & Ernie in de minishow van Sesamstraat.

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer bezoekers mogen ontvangen op 1,5 meter, wilde productiebedrijf Van Hoorne Entertainment niets liever dan voorstellingen spelen voor de kleine theaterbezoekers. Met maar liefst twee shows op één dag in het theater kunnen tientallen bezoekers genieten van de Minishow van Sesamstraat!

Op een muzikale wijze delen Elmo, Koekiemonster en Bert & Ernie de leukste, leerzame verhaaltjes met de kleine bezoekers! Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende minishow voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

In verband met de COVID-19-maatregelen zal de meet & greet met de Sesamstraatvriendjes helaas niet plaatsvinden.

Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

De voorstellingen op zaterdag 18 juli zijn om 10.00 en 11.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078-6158226. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }