Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Anderhalvemetersessie met SAHDW in Landvast

  •   25 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Naar aanleiding van het succesvolle thuis@landvast-huiskamerconcert komt ’s Avonds als het donker wordt (SAHDW) terug naar Landvast, deze keer met de complete bezetting om een heel exclusief luisterconcert te geven op zaterdag 1 augustus.

Het concert vindt plaats in de Royaalzaal van Landvast, Deze zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het bestellen van een drankje of lekkere hapjes vanaf de wisselende ‘Royale’ menukaart, kan via een medewerker die langs komt om een bestelling op te nemen.

Akoestisch jasje
Savonds Als Het Donker Wordt, of kortweg SAHDW, heeft zich gespecialiseerd in het ‘in een akoestisch jasje steken’ van de allermooiste Engelstalige hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek. En daar zit veel, heel veel, muziek uit de top 2000 tussen. Maar de band speelt ook nummers waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze de Top 2000 nooit halen. Elk optreden van SAHDW is zowel voor de ‘oudere jongeren als de jonge ouderen’ één groot feest van herkenning.

Arrangementen van nummers van bands als The Hollies, The Moody Blues, The Beatles, The Eagles en zelfs Kiss worden bij tijd en wijle volledig, maar altijd met veel respect voor het origineel, omgebouwd naar een geheel eigen SAHDW-geluid.

Het belangrijkste element in het repertoire van SAHDW vormt de meerstemmige en afwisselende zang. De heren begeleiden zichzelf daarbij op akoestische gitaren, mandoline, banjo, bas, percussie, mondharmonica en viool. Daarbij wordt een geluidsniveau gehanteerd waarbij het mogelijk blijft om zonder stemverheffing de conversatie op gang te houden. Op het grote filmdoek zal historisch filmmateriaal uit de geschiedenis vertoond worden.

De aanvang van het optreden op 1 augustus is om 20.30 uur. Inloop is vanaf 20.00 uur. Er zijn 50 kaarten beschikbaar à 17,50 euro. Voorverkoop loopt via Landvast. 

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }