Afbeelding

Speeltuin Kinderdijk gaat twee zaterdagen op proef open

Algemeen 192 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Speeltuin Kinderdijk aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam gaat de komende twee zaterdagen open om proef te draaien in coronabezetting.

Dat meldt de speeltuinvereniging op haar website en Facebookpagina. De opening is op zaterdag 4 juli en zaterdag 11 juli van 14.00 tot 16.30 uur. De proefopenstelling wordt gedaan om te kijken of alle regels omtrent Covid-19 uitvoerbaar zijn in de speeltuin.

“Als een ieder zich aan de regels houd dan kunnen we hier vandaan kijken voor een bredere bezetting van de andere dagen”, meldt de speeltuinvereniging. “Omdat we volledig op vrijwilligers draaien en weten dat in deze tijd van corona niet iedereen wil en zal gaan zitten om de speeltuin te openen gaan we er vanuit gaan dat de speeltuin vaak gesloten zal zijn. Dat kan opgelost worden door mensen die het wel zien zitten en daarmee helpen de speeltuin regelmatig te openen met toezicht.”

Dit kan met en zonder verkoop zijn. Ook wordt gevraagd aan de bezoekers om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen (als er verkoop is in de speeltuin). Mensen die mee willen helpen om de speeltuin zoveel mogelijk open te krijgen, kunnen zich melden via de Facebookpagina van de speeltuinvereniging Kinderdijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden