Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Alfredo Romero en Frank de Boer, lang geleden.
• Alfredo Romero en Frank de Boer, lang geleden. (Foto: Aangeleverd)

Nieuwe single Banda Pasion 2.0

  •   37 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na ruim 22 jaar brengt Banda Pasion 2.0 een nieuwe single uit. Zondag 5 juli om 17.00 uur zal de track voor het eerst gedraaid worden in een speciale radio-uitzending op Papendrecht FM (in het programma Back to the Roots).

In de uitzending zullen ook de bandleden Alfredo Romero (vanuit Houston/USA) en Frank de Boer (vanuit Papendrecht) aan het woord komen.

Banda Pasion (2.0) was in de jaren negentig actief in de Drechtsteden. De band bracht twee albums uit en trad ook op. De eigen liedjes waren een mix van diverse stijlen en werden gezongen in het Engels en Spaans. Eind jaren negentig vertrok Alfredo naar de USA en bleef Frank in Papendrecht. Dat betekende einde verhaal voor Banda Pasion (2.0).

En toen was daar Corona. De wereld werd begin dit jaar al snel een totale lockdown ingetrokken. Deze lockdown zorgde er ook voor dat Alfredo en Frank via sociale media weer contact kregen en dat resulteerde al heel snel weer in samen muziek maken! Sindsdien wordt er weer samengewerkt onder de naam Band Pasion 2.0. Eerste wapenfeit van deze hernieuwde samenwerking is de splinternieuwe track/single en video-clip Let Me Stay.

Let Me Stay is opgenomen in de studio’s van beide heren (in Houston/USA en Papendrecht/Holland). Vanaf zondag 5 juli 17.00 uur is Let Me Stay te beluisteren (en te zien) via kanalen en pagina’s van Banda Pasion 2.0 op twitter, instagram, Facebook en Youtube.

Papendrecht FM is te beluisteren via fm 1.05 of wereldwijd via www.rtvpapendrecht.nl. Meer info over Banda Pasion 2.0 is te vinden op www.facebook.com/bandapasion2.0.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }