Logo hetkontakt.nl/klaroen

Buitenspeeldag gaat toch door in Alblasserdam

  •   31 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het ABC team en Jeugdpunt organiseren samen op woensdag 10 juni toch de nationale buitenspeeldag.

Ondanks de coronamaatregelen kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar woensdag 10 juni in Alblasserdam daardoor meedoen aan de Nationale Buitenspeeldag. Ze kunnen voetballen, meedoen aan sport en spel, lezen en zingen of aan de gang gaan in de natuur. Het Alblasserdam Beweeg en Cultuurteam (ABC-team) en Jongerenwerk Jeugd-Punt hebben de krachten gebundeld om deze middag vol activiteiten mogelijk te maken. Meerdere organisaties in Alblasserdam werken mee.

Kinderen kunnen meedoen met voetbal op de Zeelt (20 kinderen per keer), sport en spel op de Rembrandtlaan (20 kinderen per keer), lezen of zingen bij Landvast (15 kinderen per keer), een buitenactiviteit bij de Natuur BSO (15 kinderen per keer) of creatief aan de slag gaan bij ParticiPand (15 kinderen per keer). 

De activiteiten vinden plaats binnen de tijdsloten 13.00 – 14.00, 14.15 – 15.15 en 15.30 – 16.30 uur. Bij de activiteiten geldt het protocol voor verantwoord sporten van het NOC-NSF.

Bovendien is voor deze middag een plan gemaakt dat officieel is goedgekeurd door de gemeente. De Buitenspeeldag vindt plaats op meerdere locaties voor een beperkt aantal kinderen per activiteit. Daarom is het geen evenement.

Kinderen die willen deelnemen aan de Buitenspeeldag moeten zich vooraf opgeven via de website van het ABC team (www.abcalblasserdam.nl, onder 'activiteiten'). Zij ontvangen dan een email die zij moeten uitprinten. Deze email is het bewijs van toegang tot de activiteit op een door het kind vooraf gekozen locatie. Wie geen print van de bevestigingsmail kan laten zien, mag niet meedoen. Ouders mogen niet aanwezig zijn of komen kijken vanwege de geldende coronamaatregelen.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }