Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een regenton, niet de ton uit de actie.
• Een regenton, niet de ton uit de actie. (Foto: 123rf.com)

‘Regentonactie’ van Flowers and More en gemeente Papendrecht

  •   210 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bloemenzaak Flowers and More aan de Oude Veer 38 in Papendrecht organiseert samen met de gemeente de ‘Regentonactie’, waarbij inwoners van het dorp 30 euro korting krijgen op de aanschaf van een duurzame regenton van 225 liter.

De actie is een voortvloeisel van een motie van GroenLinks en Onafhankelijk Papendrecht, die vorig jaar aangenomen werd door een meerderheid van de Papendrechtse gemeenteraad. Met de actie worden inwoners gestimuleerd om bewust om te gaan met water, onder andere door opvang van regenwater. “Gezien de langdurige perioden van droogte die steeds vaker gaan voorkomen, is dit niet onbelangrijk geworden”, zo redeneren de initiatiefnemers.

De gemeente heeft daarom besloten een bijdrage te leveren en inwoners van Papendrecht komen in aanmerking voor een korting van 30 euro op de aanschaf van een duurzame regenton van 225 liter. Door het regenwater hierin op te vangen, kan het prima gebruikt worden voor allerlei klusjes zowel binnen- als buitenshuis. De gemeente doet dit in samenwerking met lokale 'groene' ondernemers en daarom heeft Flowers and more al een prachtige complete ton van gerecycled plastic geselecteerd.

Geïnteresseerde inwoners van Papendrecht kunnen een mail sturen naar regentonactie@papendrecht.nl. Men ontvangt vervolgens een code waarmee men in de winkel 30 euro korting ontvangt op de aanschaf van de geselecteerde regenton van 115 euro. De codes zullen gefaseerd worden toegekend om drukte in de winkel te voorkomen.

De regentonnen (inclusief voet, aansluitstuk en tapkraan) worden na de inleverperiode, uiterlijk september 2020 gratis thuis bezorgd. Bestelling via de webwinkel is helaas niet mogelijk, omdat deze actie exclusief voor inwoners van Papendrecht is.

Inleveren van de code kan tot uiterlijk 1 juli 2020 in de winkel aan de Oude Veer 38 in Papendrecht. Deze actie is ook terug te vinden op onze website www.flowersandmore.nl/regentonactie.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }