Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De aankondiging van de set van DJ T-Style op Facebook.
• De aankondiging van de set van DJ T-Style op Facebook.

Jonge DJ uit Papendrecht blijft actief tijdens coronacrisis

  •   305 keer gelezen

PAPENDRECHT • DJ T- Style zendt een speciale live set uit voor de jongeren in Papendrecht en omstreken.

Alle discotheken zijn nog steeds gesloten en ook de festivals gaan niet door maar op deze manier hoopt hij dat jongeren toch nog het uitgaansgevoel kunnen ervaren.

DJ T-Style (Tom Knipscheer) is een DJ uit Papendrecht die op vroege leeftijd is begonnen met DJ lessen bij Suppord Papendrecht, voorheen Interval Papendrecht. Hij had voor de coronacrisis wekelijke shows, maar ook hij ervaart nu de gevolgen van de coronacrisis.

Na contact met de jongerenwerkers van Suppord kwam hij op het idee om een liveset op te nemen op een unieke locatie in Papendrecht. De keuze viel hierbij op het buitenzwembad, een perfecte locatie om een zomerse set te draaien. Deze set is de eerste van een reeks. Om bezig te blijven blijft die op zoek naar nieuwe locaties. Dit doet hij in samenwerking met productie- en verhuurbedrijf Sascha Lights Sound and DJ, die het nu ook minder druk hebben.

Binnenkort zullen er nog meer livesets volgen op zijn Social Media kanalen. De set is geheel gratis te beluisteren en vanaf 27 mei 14.00 uur via www.facebook.com/tstyledj te bekijken.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }