• De cover van het boek van Hans Muijsson.
• De cover van het boek van Hans Muijsson. Foto: Aangeleverd

Hans Muijsson bij live-uitzending vanuit de bibliotheek van Alblasserdam

Nieuws 992 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ridderkerk FM Regionaal organiseert op zaterdag 25 mei weer een live-uitzending vanuit de bibliotheek aan het Cortgene 2 in Alblasserdam. Tijdens dit twee uur durende programma zullen verschillende gasten worden ontvangen. Om 11.00 uur is Hans Muijssons aan de beurt. Hans was 40 jaar lang de tourmanager van The Golden Earring en heeft een boek geschreven over zijn ervaringen met deze iconische Haagse band.

The Golden Earring heeft meerdere malen opgetreden in Alblasserdam. Wie een leuke of bijzondere herinnering hebt, kan dat bekendmaken aan Ridderkerk FM. “Het zou fantastisch zijn om die verhalen te delen met Hans of als je een vraag voor hem hebt.” Herinneringen kunnen gedeeld worden via de e-mail: redactie@ridderkerkfm.nl.

Earringdag

Hans wordt vergezeld door Jaap Schut, de directeur van het RockArt Museum, dat inmiddels bekend staat als het Nationaal PopMuseum. In Hoek van Holland vind je de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek vanaf de jaren ‘50 tot nu, gepresenteerd in de vorm van popmemorabilia, beelden, geluid en informatie. Ook de geschiedenis van de zeezenders wordt uitgebreid belicht. Schut zal ook vertellen over de ‘Earringdag’.

Ridderkerk FM Regionaal is online te beluisteren via www.ridderkerkfm.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden