Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het zwembad van Papendrecht
• Het zwembad van Papendrecht

Sportcentrum Papendrecht gaat weer open

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, mag ook Sportcentrum Papendrecht weer open. Er kan echter nog altijd meer niet dan wel; de sportzalen voor binnensport kunnen voorlopig nog niet gebruikt worden en ook de horecavoorzieningen gaan niet open.

Wel zijn banenzwemmers weer welkom en worden de zwemlessen aan kinderen die aan hun Zwem-ABC begonnen waren, voortgezet. Dit geldt nog niet voor de lessen Watergewenning, omdat daarbij de noodzakelijke 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden. Ouders van zwemleskinderen hebben inmiddels bericht ontvangen over hoe de routing in het Sportcentrum is en hoe de lessen er de komende tijd uit gaan zien.

Voor banenzwemmers is het wedstrijdbad beschikbaar; zowel het binnen- als buitenbad. Zwemmers moeten een tijdsblok reserveren. Er wordt nog gewerkt aan een online reserveringssysteem. Tot dit live is, kan er uitsluitend telefonisch gereserveerd worden via 078-3038900.

Meer informatie is te vinden op www.sportpapendrecht.nl.

De medewerkers van Sportcentrum Papendrecht zijn blij, dat zij een deel van hun diensten kunnen hervatten. Bij verdere versoepeling van de maatregelen zal ook het aanbod van het Sportcentrum verruimen.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }