Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: nl.123rf.com

Hulp Sociaal Raadslieden bij aanvragen uitstel belastingaangifte

  •   29 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Sociaal Raadslieden van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) kunnen helpen bij het aanvragen van uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting 2019.

Als Toeslagenservicepunt binnen de gemeente Alblasserdam bieden zij de service aan om voor inwoners van Alblasserdam, die dat zelf moeilijk vinden, uitstel aan te vragen van de aangifte inkomstenbelasting 2019. Het uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting 2019 moet vóór 1 mei 2020 aangevraagd worden bij de Belastingdienst. Wanneer er uitstel is aangevraagd kan men tót 1 september 2020 aangifte inkomensbelasting over 2019 doen. Bij de Sociaal Raadslieden zijn gespecialiseerde belastingmedewerkers actief om te helpen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2019. 

Men kan voor het aanvragen van uitstel en het doen van aangifte inkomstenbelasting contact opnemen met de Stichting Welzijn Alblasserdam via telefoonnummer 078-2021220 of men kan mailen naar s.temminck@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. De Sociaal Raadslieden nemen dan telefonisch of per e-mail contact op.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }