• Een van de koks van Riederborgh.
• Een van de koks van Riederborgh.

Riederborgh breidt maaltijdservice verder uit in Alblasserdam

Algemeen 450 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zorgorganisatie Riederborgh uit Ridderkerk heeft haar maaltijdservice in Alblasserdam verder uitgebreid.

In deze moeilijke tijd probeert Riederborgh op deze manier haar steentje bij te dragen. "Wij hebben vele aanvragen gekregen om maaltijden te regelen en thuis te bezorgen bij (kwetsbare) ouderen die door hun gezondheid de deur niet uit kunnen of mogen", vertelt Joery Hollemans van Riederborgh.

"Wij brengen deze maaltijden tot aan de deur, zo houden wij een oogje in het zeil en volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dat is de meerwaarde van Riederborgh maaltijdservice."

Al meer dan 13 jaar verzorgt Riederborgh maaltijdservice maaltijden voor mensen die niet meer zelf kunnen koken of niet de mogelijkheid hebben in verband met noodzakelijk werk. Riederborgh was al actief in Alblasserdam en werkte daarbij samen met de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA). "Deze activiteiten hebben wij per 1 januari zelf overgenomen en we willen dit graag verder uitbreiden, zeker in deze tijd", vertelt Hollemans.

De maaltijden worden op ambachtelijke manier bereid met verse ingrediënten. De bereiding van de maaltijden is niet ingericht op grootverbruik, maar juist op kleinschaligheid en kwaliteit. Riederborgh luistert naar de wensen van haar klanten en werkt met verse kruiden en specerijen. De koks voegen minder zout toe.

Joery: "Wij garen langzaam het vlees sous-vide en dit brengt topkwaliteit. Bij Riederborgh staat het vakmanschap van de koks dus op een hoog peil. Wij proberen, waar mogelijk is, de lokale leveranciers te helpen in deze tijd, door met hun producten te werken."

Er zijn veel keuze mogelijkheden in de gerechten. Elke week krijgen de klanten een menulijst bezorgd. Er zijn ook verschillende diëten mogelijk. Voor meer informatie: maaltijdservice@riederborgh.nl of 0180-452550. Op Youtube staat een interessant filmpje over het bereidingsproces. Dat is te vinden onder de zoekterm 'Riederborgh maaltijdservice'.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden