Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Aantal coronapatiënten in de regio blijft redelijk stabiel

  •   142 keer gelezen

REGIO • Het aantal geregistreerde besmettingen met het coronavirus in de regio waar Klaroen.nl verschijnt, is in de afgelopen dagen nagenoeg stabiel gebleven.

Dat blijkt uit de cijfers van het RIVM, die haar dagelijkse update halverwege de middag gedaan heeft.

In Alblasserdam is het aantal patiënten al enkele dagen stabiel op 4 personen. In Molenlanden is omhoog gegaan van 11 gevallen op maandag 23 maart naar 13 gevallen op dinsdag 24 maart. In Papendrecht zijn op maandag 23 maart 5 mensen besmet met het virus. Evenveel als een dag ervoor. 

Voor meer informatie: www.rivm.nl/coronavirus-kaart-van-nederland-per-gemeente.

Sinds gisteren zijn landelijk gezien 811 mensen positief getest op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 5560. Onder hen zijn 1495 mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest).

63 patiënten zijn sinds de vorige update gemeld als overleden aan COVID-19. Er zijn in totaal 276 mensen gemeld als overleden aan de ziekte. De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 55 en 97 jaar.

De meeste positief geteste mensen wonen in de provincie Noord Brabant, namelijk 1739 personen. Daarna zijn de meeste positief geteste mensen gemeld in Zuid-Holland (758) en Noord-Holland (740).

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }