Afbeelding

Nieuwe sponsor voor dames 1 Klipperstars

Sport 441 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Onbezorgd Bezorgd is vanaf afgelopen weekend officieel teamsponsor van de Dames 1 (VSE1) van basketbalvereniging Klipperstars.

De dames hebben de laatste jaren gespeeld in het oude tenue van een herenteam dat voortijdig gestopt was. Omdat Onbezorgd Bezorgd de lokale vereniging een warm hart toedraagt, is besloten de dames volledig in het nieuw te steken. Zowel de tenues als ook de warmloop-shirts zijn om die reden vernieuwd, zodat de dames vanaf afgelopen zaterdag in comfortabele damestenues kunnen spelen. Omdat wij het belangrijk vinden om al onze zakelijke relaties een persoonlijke touch te geven, zijn de warmloop-shirts voorzien van de naam van de betreffende speler.

De dames spelen op dit moment in een competitie, waarin zij koploper zijn. Ze moeten nog twee wedstrijden spelen, waarna ze op 4 april dé finale spelen tegen de dames van BV Voorne. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Brielle. Bij winst zijn ze wederom kampioen in hun klasse. Daarmee behouden ze de titel die ze afgelopen jaar ook hebben behaald.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden