Logo hetkontakt.nl/klaroen
• SoliD in actie op het festival.
• SoliD in actie op het festival.

Winst voor Soli op ToBe Hafabra festival

  •   17 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zaterdag 15 februari werd in het Energiehuis in Dordrecht het ToBe Hafabra jeugdfestival gehouden. Tijdens dit festival, een muzikale wedstrijd, kwamen jeugdorkesten uit de hele regio samen om hun optreden te laten beoordelen door een vakkundige jury bestaande uit Leon Vliex en Joop Nijholt.

Soli was dit jaar met maarliefst vier jeugdgroepen aanwezig op het festival. Opstap Solide en opleidingsorkest Solide speelden onder leiding van Jurgen Nab. Slagwerkformatie Opstap SoliD speelde onder leiding van Marleen Brugmans en als laatste kwam Jeugdslagwerkformatie SoliD onder leiding van Bert Slingerland in actie. Deze slagwerkgroep was met een vrachtwagen vol spullen naar Dordrecht afgereisd en wist na een indrukwekkend optreden de eerste prijs voor 'meest muzikale optreden' in de wacht te slepen.

Soli Deo Gloria is trots op de jeugdgroepen dat zij allemaal een mooi programma hebben kunnen brengen tijdens het festival. Ook nieuwe leerlingen voor de diverse blaas- en slagwerkinstrumenten zijn van harte welkom bij de vereniging. Meer informatie is verkrijgbaar via www.sdgalblasserdam.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }