Logo hetkontakt.nl/klaroen

Speeltuinvereniging Middelweg zoekt vrijwilligers

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Het bestuur van speeltuinvereniging Middelweg is op zoek naar meer vrijwilligers om de vereniging bloeiend te houden.

Alhoewel de speeltuin nu dicht is, gaat het werk achter de schermen door. Het bestuur zou daarom de komende maand heel graag in contact komen met nieuwe vrijwilligers, zodat er in april 2020 weer een grote groep mensen klaarstaat om alle kinderen in de speeltuin te verwelkomen.

Aanmelden of informatie aanvragen voor een functie binnen het bestuur (met name voor  ledenadministratie of secretariaat) of om te helpen bij het onderhoud, de activiteiten of om toezichthouder te worden kan via info@speeltuinmiddelweg.nl.

Tevens laat het bestuur weten dat het ook mogelijk is om eenmalig de handen uit de mouwen te steken. Op zaterdag 14 maart staat in de speeltuin namelijk alles in het teken van NLDoet. Dit is een jaarlijkse vrijwilligersdag in Nederland. "We hopen op 14 maart een gezellige ochtend te organiseren, waarbij veel werk verzet wordt, maar ook zeker tijd is voor een hapje, drankje en een praatje!", aldus het bestuur van speeltuinvereniging Middelweg.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }