Logo hetkontakt.nl/klaroen

Actie: schoonheidsbehandeling voor mensen met kanker

  •   29 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ponse Beauty geeft vanaf 4 februari, de Wereldkankerdag, een schoonheidsbehandeling cadeau aan mensen met kanker.

Het cadeau van Ponse Beauty maakt onderdeel uit van landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van stichting Look Good Feel Better. 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt', is de achterliggende gedachte van de actie. Dit geldt zeker ook als je ziek bent.

De actie, waaraan bijna 450 schoonheidsspecialisten in februari, meedoen, heeft de titel 'Geef een glimlach cadeau' gekregen. Vanaf Wereldkankerdag geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Riejanne de Heer-Ponse van Schoonheidssalon Ponse Beauty doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: "Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met 'Geef een glimlach cadeau'."

In de maand februari geeft Ponse Beauty vijf mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Voor meer informatie over deze actie of om aan te melden kan men contact opnemen met Riejanne van Schoonheidssalon Ponse Beauty via 06-26267573 of ponsebeauty@gmail.com. Of met de stichting Look Good Feel Better via 030-6971511 of www.geefeenglimlachcadeau.nl.

De campagne 'Geef een glimlach cadeau' wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better .Zelf doet Riejanne voor de tweede keer mee. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Look Good Feel Better geeft al meer dan 17 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten. Voor meer informatie: www.lookgoodfeelbetter.nl.

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }