Logo hetkontakt.nl/klaroen

Gratis schaatsclinics op de Dordtse Sportboulevard

  •   33 keer gelezen

DORDRECHT • Ter kennismaking met de schaatssporten organiseert IJssportinDordt clinics ijshockey, kunstschaatsen en shorttrack tijdens het vrij schaatsen op elke derde zondag in de maand.

De eerstvolgende is op zondag 15 december van 10.00 tot 13.00 uur op  de Sportboulevard Dordrecht.

IJssportinDordt is een initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht. Kunstrijvereniging De Drechtsteden, IJssportvereniging Alblasserwaard en IJshockeyclub ProClass Dordrecht Lions verstrekken informatie over  de mogelijkheden tot het beoefenen van deze fantastische ijssporten.

De gratis clinics zijn toegankelijk voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het vrij schaatsen  begint om 09.30 uur en het eerste uur is de 'vroege vogels'  korting van toepassing.

Bij aanmelding vooraf ontvangen kinderen een leuke korting en is de entreeprijs 4 euro. Aanmelden kan ook op de dag zelf. Dan geldt het normale tarief van 7 euro (exclusief schaatshuur). Aanmelden vooraf is mogelijk via www.optisport.nl/locaties/dordrecht/nieuws/gratis-jeugdclinics-ijssportindordt-in-de-optisport-sportboulevard. Na inschrijving op zondag wel nog even aanmelden bij de balie. Voor meer informatie: www.ijssportindordt.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }