Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Team Schuil won de Pup quiz van 2019.
• Team Schuil won de Pup quiz van 2019. (Foto: Culturele Raad Papendrecht)

Team Schuil wint tweede Pup Quiz van Papendrecht

  •   76 keer gelezen

PAPENDRECHT • Team Schuil heeft in het afgelopen weekend de tweede Pup Quiz van Papendrecht gewonnen.

Dertig teams hadden zich al heel snel aangemeld voor dit inmiddels populaire evenement. Het werd een gezellige avond met vrienden en familie, een hapje en een drankje en natuurlijk leuke, soms moeilijke dan weer makkelijke vragen. De PuP-quiz bestond uit 9 rondes van 12 vragen, bestaande uit meerkeuze- en open vragen en geluidsfragmenten. De onderwerpen waren onder andere sport, kennis over Papendrecht, muziek, kunst, natuur en algemene ontwikkeling.

De sfeer zat er goed in. Spontaan begon de hele zaal mee te zingen met Hepi en Hepi en Jannes tijdens de quizvragen van de tweede PuP Quiz in de PuP-tent op het Marktplein in Papendrecht.

Alle teams deden fanatiek mee en aan het einde van de avond bleek dat het een echte nek-aan nek race was en dat er twee teams op de eerste plaats waren geëindigd. Team Schuil en team Heerlijkheid moesten dus nog een shoot-out spelen om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Na een spannende eindronde van 10 waar/niet waar vragen bleek team Schuil met 1 punt verschil de winnaar van de tweede PuP-quiz.

Zij gingen naar huis met de geldprijs van 250 euro en de wisselbeker. De Culture Raad daagt ze natuurlijk uit om deze beker volgend jaar te verdedigen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }