• Organisatoren Nico Treure (Ford Wensveen), Anita Toes (Businessclub De Twijn) en Dimphi van Amen (N@med).
• Organisatoren Nico Treure (Ford Wensveen), Anita Toes (Businessclub De Twijn) en Dimphi van Amen (N@med). (Foto: Cees van der Wal)

Car Speeddate Event in Alblasserdam open voor iedereen

  •   115 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tijdens het Car Speeddate Event 3.14.2 op woensdagavond 11 december in Alblasserdam kunnen zelfstandige professionals en het MKB elkaar ontmoeten en contacten leggen.

Businessclub De Twijn organiseert deze avond voor het zesde achtereenvolgende jaar samen met Ford Wensveen en Named. Deelname is gratis, vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk.

Het Car Speeddate Event is een kans waarin MKB en zelfstandige professionals elkaar kunnen ontmoeten en contacten kunnen leggen. Ook professionals onder elkaar. Om zo gebruik te maken van kennis in andere vakgebieden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering van iedere onderneming.

Geïnteresseerden kunnen zich voor het Car Speeddate Event inschrijven om allereerst te speeddaten. Daarnaast biedt het event compacte workshops via de Kofferbakdates die doorspekt zullen zijn met tips en wetenswaardigheden. Onderwerpen zijn: cyberveilige werkomgeving, google adwords, broodfonds, slim omgaan met data, het maken van zakelijke vlogs en de beste social media tips.

Deelnemers aan het Car Speeddate Event kunnen zich ook inschrijven voor een zogenaamde Drakendate. Koppels van twee draken (deskundigen) zijn beschikbaar om met een deelnemer twintig minuten te sparren over een uitdaging binnen zijn of haar bedrijf.

De draken zijn dit jaar: Jeroen Put (Cirkellab), Henk Manden (Zon & Zo), Patrick Visser (Visser Media & Design), Winanda Spruijt (Internorm), Peter Verheij (wethouder gemeente Alblasserdam), Ruud van der Marel (Snelle Vliet) en Rob van Hal (SNS Bank).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }