Foto:

Informatiebijeenkomsten over werkzaamheden Wantijbrug/N3

  •   62 keer gelezen

DORDRECHT/PAPENDRECHT • Op dinsdag 10 en woensdag 11 december organiseert Rijkswaterstaat van 18.00 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht en Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de Wantijbrug.

De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto's, motoren en vrachtwagens. Nood- en hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers en voetgangers mogen wel over de brug. Naar verwachting zal er veel verkeershinder ontstaan.

De informatiebijeenkomsten zijn vrij in te lopen en hebben het karakter van een informatiemarkt. Bij vier thematafels kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de betrokken gemeenten Dordrecht en Papendrecht. Er is informatie over de werkzaamheden aan de Wantijbrug en de N3, de hinder en omleidingsroutes en de (verkeers)maatregelen die worden genomen om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens elke bijeenkomst worden twee presentaties gegeven: de eerste om 18.30 uur en de tweede om 19.30 uur.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 10 december in Papendrecht; in het gemeentehuis aan de Markt 22 in Papendrecht. De tweede bijeenkomst is op woensdag 11 december in de Duurzaamheidsfabriek aan de Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. Bezoekers kunnen op elk gewenst tijdstip binnenlopen.

Voor meer informatie: www.rijkswaterstaat.nl/renovatiewantijbrug of via het gratis telefoonnummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }