Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Plus

Plus Van Holten laat Alblasserdam gratis ontbijten

  •   111 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Inwoners van Alblasserdam hebben op zaterdag 23 november genoten van een gratis ontbijtje.

In het holst van de nacht trokken Monique en Michael van Holten samen met een groot deel van hun team, leden van korfbalvereniging CKC én familie en vrienden eropuit om aan alle deuren van het dorp een tasje met heerlijke, verse ontbijtproducten te hangen. Plus Van Holten is namelijk alweer bijna een half jaar geopend.

Monique van Holten, onderneemster van de gelijknamige supermarkt: "Het was een hele operatie die we al weken in het geheim aan het voorbereiden waren. Er zijn meer dan 8000 tasjes ingepakt; op het laatste moment zijn de verse broodjes nog toegevoegd. Natuurlijk deden we dit niet alleen om te vieren dat we alweer bijna een half jaar open zijn. Het was ook een bedankje aan Alblasserdam voor het ontvangst dat ze ons gegeven hebben tijdens én na onze opening. Daarom vonden we het tijd worden om te trakteren op een heerlijk, vers, ontbijtje."

Minuut gratis winkelen
De ontbijtjes werden enthousiast ontvangen. Dat blijkt wel uit de foto's die inmiddels op de Facebookpagina van de supermarkt binnenkomen. Iedereen die een foto plaatst van hoe er genoten wordt van het ontbijt maakt kans op één minuut gratis winkelen.

De winnaar wordt zaterdag 30 november bekendgemaakt. De inzendingen zijn te bekijken via www.facebook.nl/plusvanholtenalblasserdam.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }