Logo hetkontakt.nl/klaroen

Knutseldag in Alblasserdam om surprises te maken

  •   27 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Binnenkort is het weer tijd om surprises uit te delen op de scholen. Sommige kinderen vinden het geweldig en gaan direct aan de slag. Andere kinderen hebben er wat meer moeite mee en weten niet waar te beginnen. Om kinderen in Alblasserdam te helpen, organiseren enthousiaste vrijwilligers een knutselmiddag op woensdag 27 november in de huiskamer van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) aan het Cortgene.

Tussen 14.00 en 20.00 uur zijn kinderen welkom om te werken aan zijn of haar surprise. De vrijwilligers helpen indien nodig of zorgen voor een beetje inspiratie. Ook kinderen die precies weten wat ze willen maken, zijn van harte welkom. Dat scheelt voor de ouders weer rommel in huis. De organisatie zorgt voor koffie, thee, limonade en wat lekkers. Deelname is gratis en knutselaars mogen binnenlopen wanneer het hen uitkomt.

De knutselmiddag vindt plaats op het kantoor van de SWA aan de Cortgene 20. Het idee is een initiatief van een Alblasserdamse inwoner die alles al helemaal uitgedacht had en op zoek was naar een geschikte locatie. Marion Korteland, dorpsmakelaar bij de SWA was direct enthousiast en zorgde voor het  beschikbaar stellen van ruimte. De initiatiefnemers hopen dat veel kinderen komen knutselen.

Alblasserdammers die vragen hebben over dit evenement of zelf een goed idee hebben, kunnen contact opnemen met de SWA via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }