Logo hetkontakt.nl/klaroen

KDO dringend op zoek naar nieuw bestuur

  •   59 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam is dringend op zoek naar een bijna volledig nieuw bestuur. Er zijn een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester nodig en iemand voor de contributie-administratie

De noodoproep is volgens Nienke Veen van KDO nodig vanwege een samenloop van omstandigheden. "De voorzitter is al een half jaar weg, dit had hij al ruim van tevoren aangekondigd, maar er is nog niemand opgestaan om het over te nemen", legt Nienke uit. "De penningmeester en secretaris hebben het mede hierdoor, maar ook door privé omstandigheden, te druk en de emmer loopt dan uiteindelijk over."

Er is binnen KDO al herhaaldelijk een oproep gedaan voor hulp, maar hier wordt zeer weinig op gereageerd. Nu is er een acute situatie ontstaan, vandaar deze noodoproep. Het is volgens Nienke voor deze bestuurstaken niet nodig om zelf te kunnen turnen of om zelfs überhaupt iets af te weten van turnen. "Enige affiniteit met turnen is prettig, maar we zoeken vooral mensen die het belangrijk vinden dat KDO kan blijven voortbestaan en die bereid zijn om hun kennis en kunde hiervoor in te zetten."

Voor meer informatie of aanmelding kan een mailtje gestuurd worden naar kdo.gerda@gmail.com. Zie ook www.kdo-alblasserdam.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }