Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Bert Bons

Scholenmarkt voortgezet onderwijs in Landvast

  •   79 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Donderdagavond 31 oktober is er in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4 in Alblasserdam een scholenmarkt voor de ouders/verzorgers en groep 8-leerlingen.

De scholenmarkt is bedoeld om te informeren over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs. Daarnaast presenteren diverse voortgezet onderwijs scholen in de regio zich. De avond start om 19.30 uur.

De gemeente Alblasserdam en de basisscholen uit het dorp organiseren deze avond om ouders/verzorgers en leerlingen te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Aan de hand van de informatie op deze avond kunnen zij samen met hun kind bepalen welke open dagen zij de komende maanden met hun kind willen bezoeken.

Programma
Wethouder Dorien Zandvliet (Onderwijs) verwelkomt de belangstellenden om 19.30 uur. Aansluitend is er tot 21.00 uur gelegenheid om de informatiekraampjes van de verschillende scholen uit de regio te bezoeken, kennis te maken met docenten, vragen te stellen en brochures te bekijken. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }