Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Peter Stam

Ruim 500 mensen bezoeken jubileumfeest bij Alblasserdamse kinderboerderij

  •   50 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Maar liefst 517 mensen hebben zaterdag 5 oktober een bezoek gebracht aan kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam.

Daar werden, in verband met het tienjarig bestaan, diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het thema van de feestelijke dag was 'Wat wil jij later worden?'. De activiteiten stonden in het teken van beroepen zoals spijkers slaan bij een bouwvakker en een brandje blussen bij de brandweerman. Verder was de politie aanwezig en kon met een kijkje nemen in een dierenambulance.

Daarnaast konden kinderen een rondje meevaren op de plas, knutselen, zich laten schminken, een broodje hamburger eten, springen op het springkussen en spijkerslaan.

Winactie
De organisatie kijkt terug een geslaagde dag en laat weten: "Het feest was een groot succes! Tijdens het feest hadden we ook een winactie. De bezoekers konden raden hoeveel geitenkeutels er in een grote vaas zaten. Dit waren er 2588. Hierbij konden ze een leuk pakketje van Sjaak van 't Kaasmes winnen. Degene die er het dichtste bij in de buurt zat was Erwin Verboom met 2600 geitenkeutels."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }